Kontakta Kundtjänst

National Geographic Sverige
Bonniers Kundtjänst
205 50 Malmö
Telefon: 08-555 454 00

Annonsering

Annonsering - Kontakta sälj:

Joel Blomster
Joel.blomster@capemedia.se
0722-70 01 60
OBS - Inga prenumerationsärenden


Mer information

Vanliga frågor

Här kan du till exempel få hjälp med att logga in, upprätta en profil eller ändra din e-mailadress eller ditt lösenord. Du hittar också svar på hur du anmäler eller avanmäler till nyhetsbrevet, vad du gör om du har glömt ditt lösenord och liknande.

Kontakta redaktionen

National Geographic Channel

National Geographic i rörliga bilder - i kompromisslös kvalitet och med prisvinnande innehåll.

År 1997 kunde de svenska TV-tittarna se National Geographic Channel för första gången. I dag är TV-versionen av National Geographic Magazine världens snabbast växande TV-kanal. NG Channel bygger på en tradition, som sedan 1965 har levererat världens mest prisbelönta dokumentärprogram. Det är en tradition, som kräver spektakulära bilder, medryckande berättelser, kompromisslös kvalitet och ett prisvinnande innehåll.

Alla program har sin utgångspunkt i verkliga händelser, som fångar åskådarens uppmärksamhet och hjärta. Det är en till 100 procent renodlad dokumentärkanal, och utbudet omfattar allt från naturvetenskap och teknik, historia och kultur, natur och djurliv till äventyr och utforskning.

National Geographic Channel sänder varje dag året runt från klockan 12.00 till 06.00.

På NG Channels hemsida hittar du uppdaterade programöversikter med djupgående programinformation och åtskilliga interaktiva möjligheter att dyka djupare ned i ett ämne. Det finns även massor med spel, som erbjuder roliga möjligheter att testa sig själv i snabbhet, intelligens och allmänbildning.

Alla program är givetvis textade på svenska.

Beställ nyhetsbrev

Gratis nyhetsbrev från National Geographic.

Anmäl dig så får du varje vecka:

  • Underhållande videosekvenser
  • De senaste artiklarna
  • Veckans galleri

Delta i Läsarnas bästa bilder

Delta i National Geographics månatliga fototävling. Vinnaren får sin bild publicerad i National Geographic. Varje månad är det ett nytt tema.

NYTT NUMMER ”Vi är på Mars om tio år”

Elon Musk grundade år 2002 sitt rymdbolag SpaceX. Nu förkunnar han att han är redo att skicka en bemannad expedition till Mars om tio år.


Copyright © 2009 Bonnier Publications