Få inspiration till Movember från VM i mustasch

Det är dags att låta skägget växa igen. Varje år i november sätter organisationen Movember fokus på mäns hälsa genom att uppmuntra dem att anlägga mustasch. Delta själv, och få inspiration här med ett filmklipp från VM i mustasch.

30 augusti 2011

Movember startade i Australien 2003 och har sedan dess spridit sig över hela världen.

Varje år i november uppmuntras män runt om i världen att odla mustasch för att sätta fokus på och samla in pengar till kampen mot mäns hälsoproblem.

Har du själv lust att delta, kan du anmäla dig på movember.com. Se filmklippet från VM i mustasch ovan, om du behöver inspiration.

VM i mustasch

VM i arrangeras två gånger varje år, och det är bara fantasin som sätter gränser. Sedan 1990 har ansiktsbehårade män deltagit i tävlingen, då man bland annat tävlar i kategorier som ”Dali”, ”Musketören” och ”Freestyle”.

I år arrangerades tävlingen i Portland i USA förra helgen. Nästa år går den av stapeln i Österrike. Läs mer på deras webbplats: worldbeardchampionships.com.

Delta i Movember

Anmäl dig på movember.com. Börja den första november med ett slätrakat ansikte och vik resten av månaden åt att odla en snygg mustasch.

Läs också

Kanske är du intresserad av...