Läs också

Fotokonkurrence

Helt ny fotovärld på natgeo

Delta i vår nya fotovärld med massor av nya funktioner, interaktivitet och statistik.

20 augusti 2012

Vad är nytt? Kärnan i vårt fotouniversum är naturligtvis fototävlingar, men framöver kommer det att vara fler tävlingar och mer fokus på tematävlingar.

Som något helt nytt får du som deltagare en renodlad fotoprofil med din egen ”vägg”, lite som på facebook. Där får du bland annat meddelanden när en ny tävling börjar, någon har kommenterat någon av dina bilder och eventuell placering i en tävling.

Är det vissa fotografer som du tycker tar fina bilder, så kan du följa dem och få meddelanden varje gång de skickar in en bild.

Du kan för övrigt välja om du vill ta emot fotomeddelanden via mejl.

Statistik Följ med i hur många som har klickat på dina bilder. Det kan du se på din profilsida.

Bilder kan bedömas på en skala från 1 till 5. Din profil visar den genomsnittliga bedömningen av alla dina bilder.

Bedömningssystemet kan nu även användas för att kora en som ”Readers’ Choice”, så att bilden med den högsta genomsnittliga bedömningen vinner.

Ditt eget fotoarkiv När du skickar in bilder behöver det inte vara för att du vill delta i en tävling. Du kan välja att bara skicka in fotot för att visa det för andra fotointresserade. Du får nämligen en översiktssida, på vilken alla dina bilder ligger samlade.

Delta Vi lanserar vårt nya fotouniversum med en rejäl braktävling – Vår årliga, nordiska fototävling. Temat i år är naturfoton. Det är din chans att utses till årets naturfotograf. Delta i tävlingen: Klicka här.

Läs också

Kanske är du intresserad av...