Res ut i världen med en lättviktsryggsäck

Just nu får du en Nordic Explorer Daypack, när du beställer en prenumeration på National Geographic. Lättviktsryggsäcken kan vikas ihop och väger bara 145 gram, så den är enkel att ta med i väskan.

30 juni 2014

Specialdesignad för dig

Nordic Explorer Daypack är specialdesignad för National Geographics läsare. Ryggsäcken är tillverkad i slitstarkt, vattenavvisande ripstop-material. Förutom huvudfacket har den en rymlig ficka med blixtlås framtill, en nätficka med blixtlås överst och öppna sidofickor.

Perfekt på resan

Nordic Explorer Daypack är den perfekta ryggsäcken för resan. Den väger bara 145 gram och hopvikt tar den nästan ingen plats i väskan.

Ryggsäcken är rymlig och allt för utflykten får plats. När du inte längre behöver den, viker du bara ihop den i ryggsäckens eget framfack och drar till blixtlåset, så tar den nästan ingen plats alls! På väskan sitter en liten karbinhake, så den är enkel att transportera, när den inte används.

Om Nordic Explorer Daypack – UltraLite

  • Material: Ripstop-nylon

  • Storlek när den används: 30x40x18 cm

  • Storlek hopvikt: 17x22 cm

  • Vikt: 145 gram

  • Värde: Väskan har ett värde av 319:00 kronor.

Beställ en prenumeration nu!

Beställ en prenumeration – just nu får du 2 nummer av tidningen + en Nordic Explorer Daypack för endast 29:50 kronor (+ 29:50 i porto och expeditionsavgifter).

Läs också

Kanske är du intresserad av...